OLCSÓHITELEK.COM

Minden, amit a lakáshitelekről és a jelzáloghitelekről tudni érdemes

A hitelügyintézés minden gondját ránk bízhatja!

Miért szeretné hitelügyintézéssel tölteni az idejét, bankról-bankra járva hitelajánlatokat gyűjteni, földhivatalba és biztosítóhoz rohangálni, elveszni a hitelkérelem papír-rengetegében? Törni a fejét, hol kaphatna hitelt vályogházra vagy hitelt nyaralóra, hogyan igazolhatja a jövedelmét?

Bízza ránk a hitelügyeit, megmondjuk Önnek, melyik bankokhoz érdemes fordulnia, hitelajánlatokat kérünk, tanácsot adunk, beszerezzük a szükséges dokumentumokat, megtaláljuk a megoldást a hitel-problémáira, benyújtjuk a hitelkérelmét Ön helyett. Önnek csak a hitelszerződés aláírásakor kell először befáradnia a bankban. Mindezt ingyen megtesszük Ön helyett, az egész országban!

Miért érdemes Önnek éppen minket választania?

  • Mert sok ügynökkel ellentétben mi nem vagyunk mohók, megelégszünk a bank által nyújtott jutalékkal, ezért tényleg ingyen dolgozunk. Önnek egy fillérrel sem lesz több kiadása, mintha személyesen intézné a bankban a hitelét.
  • 5 milliós összeg feletti ingatlanhitel, vagy hitelkiváltás esetén vidéken is felkeressük Önt.
  • Mert sok ügynökkel ellentétben mi gyakorlottak és képzettek vagyunk, több év biztosítói és banki hitelügyintézői múlt van mögöttünk.
  • Mert csak felsőfokú állami diplomával rendelkező kollégákkal dolgozunk, ez is egy garancia a magas szintű kiszolgálásra.
  • Mert csak elégedett ügyfeleink vannak, kérésére szívesen adunk referenciákat.
  • Mert velünk elkerülheti a felesleges köröket, megmondjuk, hogy hol, hogyan menne át a hitele.

Még sok érvünk lenne, de talán ennyi is elég, hogy még ma megkeressen bennünket, hogy segíthessünk a hitele ügyintézésében.

Ide kattintva kitöltheti a kérdőívünket és hamarosan visszahívjuk Önt.

De ha Önnek szimpatikusabb, hívjon minket most, vagy írjon e-mailt.